Наталя Розинська вестиме «Футбольний код», а Катерина Токарева – «Хочу в армію»

20 Серпня 2010
25617
20 Серпня 2010
17:36

Наталя Розинська вестиме «Футбольний код», а Катерина Токарева – «Хочу в армію»

25617
Наталя Розинська вестиме «Футбольний код», а Катерина Токарева – «Хочу в армію»

Програму «Хочу в армію», яку Перший національний запускає в новому сезоні, вестиме Катерина Токарева. Про це ТК повідомив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

Нагадаємо, донедавна ведучою цього проекту повинна була стати Наталія Розинська. Однак, як повідомив Єгор  Бенкендорф, коли розпочалися зйомки програми, Наталія нездужала, а оскільки «телевізійниками хворіти заборонено», було вирішено замінити ведучу на Катерину Токареву.

 

Натомість Наталії Розинській дістався інший проект - спортивна програма «Футбольний код». Зазначимо, за задумом цього проекту, передбачено двоє ведучих. Як повідомляє керівництво каналу, наразі тривають кастинги, обирається нове чоловіче обличчя для «Футбольного коду».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25617
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4995 дн. тому
То Лідія Таран, то Розинська... ЖІНКАМ У ФУТБОЛІ НЕ МІСЦЕ (принаймі на ТБ)!
Йой
4996 дн. тому
Хіба сьогодні перше квітня? Чи вони подуріли, ті керівники? Хоч футбол не чіпайте!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду