Матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів транслюватимуть п’ять телеканалів

17 Серпня 2010
25768
17 Серпня 2010
18:58

Матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів транслюватимуть п’ять телеканалів

25768
Матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів транслюватимуть п’ять телеканалів

Цього тижня матчі Ліги Європи та Ліги чемпіонів транслюватимуть телеканали «Україна», «Футбол», ICTV, «Кіно» та Перший національний.

 

ТРК «Україна» сьогодні, 17 серпня, покаже матч раунду плей-офф Ліги Чемпіонів між «Динамо» (Київ) та «Аяксом» (Амстердам, Нідерланди). Про це повідомляє прес-служба каналу. Початок прямої трансляції зі стадіону імені Валерія Лобановського о 21:45. Зазначимо, що матч-відповідь відбудеться 25 серпня в Амстердамі.

 

Водночас канал «Футбол» придбав ексклюзивні права на показ поєдинку раунду плей-офф Ліги Європи між «Байєром» (Леверкузен, Німеччина) і «Таврією» (Сімферополь). Пряма трансляція з Леверкузена на каналі «Футбол» відбудеться у четвер, 19 серпня, о 19:25, з Сімферополя - 26 серпня о 21:00.

 

Тим часом телеканал ICTV покаже матч Ліги Європи «Галатасарай» (Стамбул, Туреччина) - «Карпати» (Львів). Як повідомляє прес-служба каналу, початок - 19 серпня о 21:00, коментувати зустріч буде Роберто Моралес.

 

А от матч Ліги Європи «Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Лєх» (Познань, Польща) покаже канал «Кіно» 19 серпня о 19:00. Про це ТК повідомили в прес-службі ФК «Дніпро». Доля матчу-відповіді поки невизначена.

 

І, як уже писала ТК, матч Ліги Європи «Омонія» (Нікосія, Кіпр) - «Металіст» (Харків) транслюватиме Перший національний 19 серпня о 20:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25768
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qw
4993 дн. тому
Спасибо, полезная информация
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду