«Оголену красуню» вестиме головний стиліст ТРК «Україна» Ільяс Сахтара

13 Серпня 2010
18437
13 Серпня 2010
15:12

«Оголену красуню» вестиме головний стиліст ТРК «Україна» Ільяс Сахтара

18437
«Оголену красуню» вестиме головний стиліст ТРК «Україна» Ільяс Сахтара

Ведучим шоу «Оголена красуня» за форматом How to look good naked (RDF Rights) на ТРК «Україна» став стиліст і дизайнер Ільяс Сахтара. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ільяс Сахтара працює головним стилістом ТРК «Україна» з 2009 року. «Він стане не тільки ведучим програми, але й психологом, завдяки порадам якого учасницям буде легше подолати емоційні бар'єри», - йдеться  у повідомленні каналу.

 

За інформацією прес-служби, канал вже розпочав зйомки проекту.

 

Прем'єра програми «Оголена красуня» відбудеться на телеканалі «Україна» восени.

 

Довідка:

Ільяс Сахтара народився у Ташкенті в родині музикантів. Моделювати і шити одяг він розпочав у Криму, куди переїхав у 1989 році. Після закінчення Кримського державного індустріально-педагогічного університету Ільяс переїхав до Києва. У столиці він працював майстром аксесуарів і декоратором у модному будинку Діани Дорожкіної, асистентом українського дизайнера Сергія Єрмакова, стилістом кількох телеканалів. З 2009 року Ільяс Сахтара - головний стиліст телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18437
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
теж глядач
4988 дн. тому
"Глядитель і "такі да!" ви свічку тримали чи фахівці з п і до рських питань? звідки така упевненність? Про Ільяса відомо, що він дуже талановитий дизайнер і стиліст, який не є висуванцем багатих гаманців. Інше до психіатра
Такі да!
4993 дн. тому
Іншого такого самозакоханого {CENSORED} важко було б знайти.
Орловская
4995 дн. тому
Удачи, тебе Ильяс! Если человек талантлив, то он талантлив во всем.
Глядитель
4995 дн. тому
Очередной эдик на голубом экране...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду