«Україна» починає кастинги проекту «Ти – чемпіон»

12 Серпня 2010
17316
12 Серпня 2010
16:15

«Україна» починає кастинги проекту «Ти – чемпіон»

17316
«Україна» починає кастинги проекту «Ти – чемпіон»

14 серпня ТРК «Україна» розпочинає кастинги проекту «Ти – чемпіон» за форматом The Contender компанії NBC. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Взяти участь у шоу можуть професійні боксери-початківці і боксери-любителі віком від 20 до 35 років середньої та молодшої середньої вагових категорій.

 

Перший відбір відбудеться в Донецьку з 14 по 16 серпня. Потім свої сили в проекті боксери спробують у Сімферополі (17-19 серпня) та Львові (21-23 серпня). Завершиться кастинг у Києві (25-28 серпня), де і стануть відомі всі учасники бійцівського шоу.

 

За словами режисера Анни Гресь, на кастингах фізичні дані кандидатів перевірить тренер, потім буде оцінений стан їхнього здоров'я.

 

«Для того, щоб перевірити бійцівські якості, їде тренер, навіть передбачені кілька спарингів між учасниками. Але, передусім, нас будуть цікавити їхні життя та доля», - зазначає вона.

 

Прем'єра шоу на телеканалі «Україна» відбудеться восени.

 

Переможець шоу отримає приз - один мільйон гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17316
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
777
5003 дн. тому
В Штатах, то есть. Хотя шатаются они экономически - дай Боже! Поэтому описка правильная))))))
777
5003 дн. тому
В Шататах с удовольствием смотрел. Посмотрим, как здесь будет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду