Шустер готує для регіональних каналів проект про місцеві вибори за гроші партій

12 Серпня 2010
21012
12 Серпня 2010
15:54

Шустер готує для регіональних каналів проект про місцеві вибори за гроші партій

21012
Шустер готує для регіональних каналів проект про місцеві вибори за гроші партій

«Савік Шустер студія» готує спецпроект про місцеві вибори, який транслюватиметься на місцевих телекомпаніях, під робочою назвою «Свобода вибору. Твої кандидати у студії Савіка Шустера». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Загалом проект охоплює 102 програми (у кожній області виходитиме по 4 випуски). Вони виходитимуть з київської студії. Проект запланований на 11 вересня - 28 жовтня. Хронометраж - 2 години.

 

У кожному випуску обговорюватимуть актуальні проблеми регіонів з місцевими лідерами. Для цього запрошуватимуть 20 гостей - кандидатів у міськраду чи облраду. Формування списку учасників відбуватиметься на підставі соціологічних досліджень, на базі яких буде визначена максимальна кількість представників від кожної політичної сили.

 

У проекті не можуть брати участь лідери політичних партій та народні депутати, за винятком безпосередніх учасників виборів.

 

За інформацією продакшну, програма створюватиметься на кошти учасників.

 

«Оскільки поки немає суспільного мовлення, українські глядачі не мають змоги платити за об'єктивність. Місцеві телеканали не в змозі оплатити якісний продукт. Тому ми просимо політичні партії взяти участь у фінансуванні цього продукту, оскільки наша об'єктивність ні в кого не викликає сумніву», - зазначає Савік Шустер.

 

Окрім політиків у ток-шоу братимуть участь 50 мешканців області.

 

Головний редактор продакшну Дарка Чепак зазначила ТК, що вестимуть програму ведучі «Савік Шустер студії». Однак, хто саме, поки що вирішується.

 

Нагадаємо, на сьогодні ведучими студії є Савік Шустер («Шустер live»),  Мустафа Наєм («Чорним по білому»), Василіса Фролова та Петро Мага («Африканські пристрасті»).

 

У липні «Дуся» повідомляла про підготовку «Савік Шустер студією» шоу про місцеві вибори для регіональних каналів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21012
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрий
4999 дн. тому
Пусть Шустер едет на свою историческую родину и там готовит свои проекты, а с Украины этого врага славян гнать дубиной.
ха ха ха
5003 дн. тому
«Оскільки поки немає суспільного мовлення, українські глядачі не мають змоги платити за об'єктивність. Місцеві телеканали не в змозі оплатити якісний продукт. Тому ми просимо політичні партії взяти участь у фінансуванні цього продукту, оскільки наша об'єктивність ні в кого не викликає сумніву», - зазначає Савік Шустер. -- ха ха ха БАБЛО ЖОР САВИК
эксперт
5003 дн. тому
Если Василису Фролову запхнут в этот проект и она будет таким позорищем как в футбольных пристрастиях, то Шустеру капец. Очень низкий уровень его соведущих. Нижайший!!!
Сергей
5004 дн. тому
Киевлянам уже "центрального" бабла не хватает на жисть, вот они, наверное, решили и провинциальные кассы подчистить. А тут сидят в рекламном отделе и головы ломают: чего это местные партбоссы не торопятся с заказами на предстоящие выборы )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду