Новий канал затвердив пілот реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама» і проводить кастинги

9 Серпня 2010
17467
9 Серпня 2010
20:12

Новий канал затвердив пілот реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама» і проводить кастинги

17467
Новий канал затвердив пілот реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама» і проводить кастинги

У новому сезоні на Новому каналі вийде реаліті-шоу «Здрастуйте, я ваша мама». Про це розповіла в інтерв'ю ТК генеральний директор каналу Ірина Лисенко. За її словами, проект побудований на участі реальних родин і їхніх побутових відносинах.

 

Продюсуватиме реаліті-шоу Вікторія Забулонська. Вона повідомила ТК, що ідея проекту народилася на Новому каналі. «Хоча не буду заперечувати, що це формат, якщо можна так сказати, "з навіяного", - уточнила вона. - Реаліті-шоу зараз дуже популярні. Ми виокремили те, що нам за духом найближче, відмовилися від того, що за духом найдалі, і придумали таку от історію».

 

За умовами проекту, мама або тато їде з родини на тиждень, натомість приїжджає бабуся, щоб допомогти зятю (невістці). Знімальна група спостерігатиме за відносинами свекрухи з невісткою або тещі із зятем. Окрім цього, автори проекту хочуть простежити і показати, як старше і молодше покоління вирішують побутові проблеми, враховуючи часту непристосованість бабусь до сучасного життя із застосуванням високих технологій.

 

Знімальна група проводитиме з героями шоу весь активний день. «Причому, ми прагнемо спостерігати за відносинами учасників не з понеділка по п'ятницю, скажімо, а із середи до середи, тобто і в вихідні, і в робочі дні», - додала Вікторія Забулонська.

 

Пілот «Здрастуйте, я ваша мама» вже затверджений. Зараз канал проводить кастинги. За словами пані Забулонської, охочих багато, але не всі підходять. Головна вимога каналу - щоб молода пара в реальному житті жила окремо від батьків. Також бажано, щоб у родині було кілька дітей різного віку. Крім того, схвалюється, якщо з моменту свого створення родина змінила статус. «Наприклад, старше покоління живе в сільській місцевості, а молодше - у місті. Або навпаки. У нас є чудова родина, у якій бабуся - доктор наук - просто в шоці від того, чим займаються її діти», - каже продюсер.

 

На запитання ТК, коли передбачений ефір проекту і хто стане ведучим, Вікторія Забулонська поки відповіді не дала.

 

Нагадаємо, у червні ТК писала, що Новий канал готується до зйомок пілоту реаліті-шоу, яке передбачає «проникнення в життя звичайних сімей».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17467
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетя
4978 дн. тому
да и на плюсах обмен женами тоже
Калягин
4979 дн. тому
а ничего, что Истил уже месяц снимает для Интера сериал на новый сезон - "Здравствуй, мама" :)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду