Янукович відповів блогерам

6 Серпня 2010
14168
6 Серпня 2010
16:02

Янукович відповів блогерам

14168
Янукович відповів блогерам

Президент України звернувся до блогерів через інформаційне агентство УНІАН. За його словами, він радий, що в країні є активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на помилки влади. Проте вважає, що їм не слід напрошуватися на допити:

 

«Згоден з вами в тому, що викликати на допит блогера - це останнє, чим повинна займатися СБУ. Думаю, у Служби Безпеки є інші важливі проблеми, - написав Президент України в своїй відповіді блогерам. - І маю вам сказати - я задоволений тим, як СБУ ламає корупцію, як багато зроблено за відносно короткий час у боротьбі з наркомафією. Але трапляються і такі перегини як, наприклад, історія з блогером. Думаю, що наша з вами позиція із цього приводу допоможе керівництву СБУ відкоригувати стиль своєї роботи.

 

Я, чесно кажучи, радий, що в країні є такі активні і сміливі хлопці, які дуже швидко реагують на помилки влади. Я завжди говорив - погана не та влада, яка помиляється. (Не помиляється, як відомо, той, хто нічого не робить.) Погана та влада, яка не виправляє своїх помилок, не реагує на сигнали суспільства.

 

Буду відвертий - ваші приколи щодо «викличте мене на допит в СБУ» викликали у мене гірку усмішку. От куди вам не слід прагнути потрапити, хлопці, так  це на допити. Ви молоді, талановиті, стильні. Вам треба цікавою справою займатися. Чи є у вас така справа? Чи знайшли ви себе в житті, в своїй професії - ось про це я хотів би з вами поговорити - і допомогти, якщо потрібно. Країні потрібні активні, сміливі молоді люди. І владі вони потрібні в першу чергу. Отже я простягаю вам руку - давайте зустрінемося.

 

Віктор Янукович»

 

Як повідомляла ТК, раніше Рух «Стоп цензурі!» зробив офіційну заяву з приводу виклику блогера Олега Шинкаренка на допит до Служби безпеки України та примусу його написати розписку, в якій вимагає пояснити, якими міжнародними законами та законами України керувалися співробітники СБУ та прокуратури.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14168
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5011 дн. тому
"От куди вам не слід прагнути потрапити, хлопці, так це на допити" - в натурє! Це єдине, в чому двічі незасудженому можна повірити. "Владимирский централ - ветер северный, этапом из Твери - зла немеренно!"... До речі, з неофіційних джерел стало відомо, що під егідою Ганни Герман на Першому Національному Єгор Бєнкєндорф і Валід Арфуш зараз готують ще один документальтний проект про життєву долю президента під робочою назвою "Золотые купола Виктора Федоровича Януковича". Прем'єрний показ запланували на чергову річницю погашення судимостей нинішнього глави держави.
уке
5011 дн. тому
(с) ГГаня
поціновувач літ. творчості
5011 дн. тому
Слова паразити "ви стильні" і загальний паХвос з головою видають автора тексту, який певно писався у перерві між наданням сан. мед. допомоги
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду