Осман Пашаєв і Сергій Андрушко не працюють на ТРК «Новини»

6 Серпня 2010
23011
6 Серпня 2010
12:01

Осман Пашаєв і Сергій Андрушко не працюють на ТРК «Новини»

23011
Осман Пашаєв і Сергій Андрушко не працюють на ТРК «Новини»

Журналісти програми «Вікна-новини» на телеканалі СТБ Осман Пашаєв та Сергій Андрушко заперечили інформацію, оприлюднену на сайті «Дуся», щодо того, що вони готують пілоти документальних програм на ТРК «Новини».

 

«Ми не знімали і наразі не знімаємо ніяких програм для ТРК "Новини"», - сказали Осман Пашаєв та Сергій Андрушко у коментарі ТК.

 

Нагадаємо, Сергій Попов, який у «Вікнах» був як випусковим редактором, так і ведучим, залишив канал і очолив департамент інформаційного мовлення ТРК «Україна». Раніше ТК повідомляла, що СТБ залишила випусковий редактор Елла Білостоцька. Також на ТРК «Новини» з СТБ перейшли чотири журналісти: Олександра Мітіна, Денис Данько, Мар'яна Бухан та Яна Слесарчук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23011
Читайте також
04.01.2011 14:23
Осман Пашаєв, «Українська правда»
27 493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду