ПРОМО: На ТРК «Новини» з СТБ пішли чотири журналісти

5 Серпня 2010
24217
5 Серпня 2010
11:20

ПРОМО: На ТРК «Новини» з СТБ пішли чотири журналісти

24217
ПРОМО: На ТРК «Новини» з СТБ пішли  чотири журналісти

Журналісти Олександра Мітіна, Денис Данько, Мар'яна Бухан та Яна Слесарчук залишили «Вікна» (СТБ) і перейшли працювати на ТРК «Новини» (канал групи  «Україна»). Про це дізналася «Дуся».

 

Також за інформацією джерел видання журналісти «Вікон» Осман Пашаєв та Сергій Андрушко готують пілоти документальних програм для ТРК «Новини».

 

Яка зарплата у «перебіжчиків», які проекти готує ТРК «Новини» - читайте на «Дусі», яка, крім того, побувала в новому офісі каналу.

 

Раніше ТК повідомляла, що СТБ залишила випусковий редактор Елла Білостоцька. Нагадаємо, Сергій Попов, який у «Вікнах» був як випусковим редактором, так і ведучим, залишив канал і очолив департамент інформаційного мовлення ТРК «Україна». Замість нього новим випусковим СТБ став Сергій Мамаєв, а от ведучого канал ще не знайшов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24217
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кутєпов
5009 дн. тому
Савенко блін! ЗАСПОКОЙСЯ НАРЕШТІ і змирися зі своїм жалюгідним становищем. Дюдюці привіт
новости
5009 дн. тому
Нужен репортер-новостийщик с опытом работы.Резюме сюда- snigur@rumusic.tv
Уже не конкурент
5010 дн. тому
Кутепов!! Внимание!!! Список опубликован впервые ПОЛТОРА!! МЕСЯЦА!! НАЗАД НА "МЕДИЯНЯНЕ": http://mediananny.com/teksty/12589 Так что нужно меньше на баяне играть, а учится, учится, учится работать по-настоящему
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду