Телеканал «24» відкриває власний канал на YouTube

4 Серпня 2010
8281
4 Серпня 2010
12:46

Телеканал «24» відкриває власний канал на YouTube

8281
Телеканал «24» відкриває власний канал на YouTube

Телеканал новин «24» отримає власний канал на YouTube - відеоресурсі компанії Google. Це стало результатом переговорів, що тривали близько двох місяців і завершилися підписанням відповідних контрактів, повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеканал «24», таким чином, став першим серед українських мовників партнером компанії YouTube. За домовленістю між «24» та YouTube, телеканал отримує можливість контролювати свої авторські права на весь відеоконтент, який розміщується чи був розміщений на YouTube, а на ресурсі буде створено окремий розділ телеканалу «24».

 

Перший український телеканал запрацює на YouTube вже на початку вересня.

 

Користувачі ресурсу отримають можливість дивитися свіжі новини і програми телеканалу «24» прямо на YouTube, а додатковий сервіс передбачає підписку на новинний контент. Щодня на YouTube буде завантажуватись близько трьох годин нового відео в професійній якості, а репортажі оновлюватимуться максимально оперативно.

 

Свої власні канали на YouTube вже мають найбільші іноземні телемережі, такі як BBC, CNN, NBC та інші.

 

Крім цього, як повідомляє УНІАН, власний канал на YouTube 2 серпня запустив Бундесвер - збройні сили Німеччини, які мають власну телестудію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8281
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду