Колективу Черкаської ОДТРК «Рось» представили тимчасового керівника

3 Серпня 2010
14064
3 Серпня 2010
17:12

Колективу Черкаської ОДТРК «Рось» представили тимчасового керівника

14064
Колективу Черкаської ОДТРК «Рось» представили тимчасового керівника

3 серпня на зустрічі з колективом Черкаської ОДТРК «Рось» директор адміністративно-господарського департаменту Держкомтелерадіо Сергій Шапкін офіційно оголосив про звільнення генерального директора Михайла Калініченка і представив нового виконуючого обов'язки керівника, повідомляє сайт «Прочерк».

 

Комітет оголосить конкурс на заміщення вже вакантної посади керівника Черкаської обласної державної телерадіокомпанії. До призначення нового генерального директора (конкурсна процедура може тривати 72 дні) обов'язки керівника «Росі» виконуватиме нинішній перший заступник гендиректора Валентина Душок (Рабцун).

 

За словами екс-гендиректора Михайла Калініченка, він перебуватиме у відпустці як мінімум ще три тижні.

 

Нагадаємо, що Михайло Калініченко вже неодноразово заявляв про тиск і погрози з боку голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба. Востаннє про це він сказав в ефірі програми «Медіа-клуб» на 5 каналі.

 

Як писала ТК, пан Калініченко вже заявляв про тиск з боку губернатора Тулуба. Але звільнити його має право тільки Держкомтелерадіо, яке раніше не мало такого наміру.

 

Сергій Тулуб погодив звільнення генерального директора ОДТРК «Рось»  Михайла Калініченка, повідомила  «Детектор медіа»  прес-служба Черкаської ОДА. «Підстав для звільнення Калініченка достатньо. Перевірка КРУ ще за попередньої влади виявила численні порушення законодавства», - зазначили у прес-службі ОДА. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14064
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
!
5014 дн. тому
Порядні люди на живе місце не ідуть, товаришко Валентино!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду