«1+1» запускає шоу про гіпноз

30 Липня 2010
24802
30 Липня 2010
12:50

«1+1» запускає шоу про гіпноз

24802
«1+1» запускає шоу про гіпноз

«1+1» запускає нову гумористичну шоу-вікторину про гіпноз. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Переможець проекту отримає приз - 50 тисяч гривень.

 

За інформацією прес-служби,  герой шоу «вестиме боротьбу із самим собою або навіть із своєю підсвідомістю». Також учасник вікторини повинен здогадатися, як він повів себе в тій чи іншій ситуації, перебуваючи під гіпнозом.

 

Вироблятиме програму «1+1 продакшн», продюсер програми Тетяна Лукеренко, яка раніше працювала над «Справжніми лікарями».

 

Канал розпочинає кастинги проекту. Участь у них зможуть взяти всі бажаючі віком від 25 до 45 років, які мають групу підтримки - «веселих друзів чи родичів». Анкету можна замовити на сайті каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду