Помер Микола Мозговий

30 Липня 2010
13538
30 Липня 2010
12:17

Помер Микола Мозговий

13538
Помер Микола Мозговий

Сьогодні о 7 годині ранку помер генеральний директор Національного палацу мистецтв «Україна», співак і композитор народний артист України Микола Мозговий, повідомляє інформаційне агентство УНІАН. Його серце зупинилося на 63-му році життя.

 

Похорон відбудеться у неділю, 1 серпня.

 

Микола Мозговий народився 1 вересня 1947 року в селі Сарнів Хмельницької області. Він є автором таких відомих пісень, як «Рідний край», «Моя перша любов», «Горянка», «Минає день», «Зачаровані слова», «Дві качел» та інші.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, друзям та колегам пана Мозгового.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - УНІАН

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13538
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Скорбота усієї совкової маларосії.
5008 дн. тому
Тепер, бідолага, буде доводити апостолу Петру, хто написав пісню "Край, мій рідний край!" Апостола не проведеш. Краденою піснею і запам"ятався, бо вона найкраща.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду