Нацрада затвердила перейменування «Кіно» на «2+2»

29 Липня 2010
27215
29 Липня 2010
12:11

Нацрада затвердила перейменування «Кіно» на «2+2»

27215
Нацрада затвердила перейменування «Кіно» на «2+2»

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 29 липня затвердила зміни до ліцензій  телеканалу «Кіно», згідно з якими логотип мовника змінюється на «2+2». Про це повідомив кореспондент ТК, що перебуває на засіданні регуляторного органу.

 

Нагадаємо, про намір менеджменту медіагрупи «1+1», до якої входить канал, переформатувати канал «Кіно», зокрема  змінивши назву на «2+2», ТК уже писала.

 

Як відомо, «Кіно» розпочав мовлення  у липні 2006 року. Канал розрахований на чоловічу аудиторію 18-35 років.

 

Нещодавно окрім кінопоказу канал розпочав транслювати і спорт - Чемпіонат України з футболу та Баскетбольну суперлігу України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27215
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
щщщ
5016 дн. тому
А "Сити" надо переименовать в "3+3", далее - по списку... Бедный 7-й канал! :(
brit
5017 дн. тому
в Англії є точно такий самий канал, який показує фільми для чоловічої аудиторії та спортивні змагання. називається ITV4. щось схоже тепер буде і в Україні.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду