Маххі-TV покаже «Східні танці» з фіналісткою «Україна має талант» і соціальний проект «Складне питання»

27 Липня 2010
16693
27 Липня 2010
13:53

Маххі-TV покаже «Східні танці» з фіналісткою «Україна має талант» і соціальний проект «Складне питання»

16693
Маххі-TV покаже «Східні танці» з фіналісткою «Україна має талант» і соціальний проект «Складне питання»

Телеканал Маххі-TV запускає кілька нових проектів до нового сезону. Про це ТК розповіла генеральний продюсер телеканалу Маххі-TV Ольга Казберова.

 

Соціальний проект «Складне питання» висвітлюватиме проблеми, пов'язані з вихованням дітей. «Це буде програма, яка зніматиметься в студії з ведучою-спеціалістом. Через кілька днів буде відомо, хто саме стане ведучою» - розповіла Ольга.

 

У проекті «Складне питання», за словами пані Казберової, буде окрема благодійна рубрика, метою якої є допомога хворим дітям: «Ми будемо співпрацювати з Чорнобильською лікарнею, з відділенням дітей, хворих на лейкемію. Канал буде всіма силами допомагати дітям».

 

Також в осінньому сезоні з'явиться нове шоу власного виробництва «Східні танці», ведучою якого стане Алла Кушнір - фіналістка талант-шоу СТБ «Україна має талант» (посіла третє місце в першому сезоні). Цей проект замінить в ефірі програму минулого сезону «Стрип-Денс» з Кариною Харчинською.

 

Окрім цього, у прайм-таймі на Маххі-TV виходитиме придбане російське (Первый канал) ток-шоу «Без комплексів», ведучою якого є співачка Лоліта.

 

«Із придбаних програм ток-шоу Лоліти "Без комплексів" для нас є хітом сезону. Також ми показуватимемо програми для вагітних, для мам - поради і допомога у вихованні дітей. На телеканалі буде єдина лінія художніх фільмів, документальні фільми про зірок кіно, шоу-бізнесу. Деталі ми поки що не розголошуємо» - зазначила пані Казберова.

 

За словами Ольги Казберової, дитяча аудиторія є дуже важливою для каналу, тож Маххі-TV закуповує мультфільми, які будуть орієнтовані на дівчат 10-14 років. «Диснеївські» фільми, що виходили в минулому сезоні, не транслюватимуть: «Мультфільми ми закуповуємо вже в іншої студії, тому  все, що було в минулих сезонах, не виходитиме» - додала вона.

 

У липні на телеканалі стартував проект «Йога» з Іриною Харчинською, який продовжуватиме виходити в новому сезоні. Також продовжать свій вихід програми «Славетні чоловіки» і «Славетні жінки».

 

«"Славетні чоловіки" та "...жінки" - досить рейтингові передачі, які ми транслюємо з липня. У новому сезоні також оновиться програма "Славетні жінки  - сказала Ольга Казберова.

 

Щодо проектів минулих сезонів, то, як зазначила пані Казберова, на телеканалі Маххі-TV залишається програма «Обличчя речей» з Діаною Дорожкіною як «одна з найбільш рейтингових», а також «Кухня на шпильках» з Маргаритою Січкар та «Жіночі відвертості» з Ольгою Казберовою.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16693
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду