«1+1» купили нову «Маргошу» та ще два серіали

22 Липня 2010
21658
22 Липня 2010
17:26

«1+1» купили нову «Маргошу» та ще два серіали

21658
«1+1» купили нову «Маргошу» та ще два серіали

Телеканал «1+1» купив права на трансляцію чергового сезону «Маргоші», а також два нові серіали -  «Доктор Тирса» та «Інтерни». Цю інформацію сайту «Медіаняня», підтвердила ТК програмний директор «Плюсів» Вікторія Шульженко.

 

Нові продукти канал планує до показу в новому сезоні.

 

Минулий, другий, сезон серіалу «Маргоша» (виробництво «КостаФільм» на замовлення російського СТС) демонструвався на «1+1» восени 2009-го. Як писала тоді «Детектор медіа», серіал ішов у слоті 21.20 - 22.20 та мав рейтинги значно вищі, ніж середні каналу.

 

«Інтерни» - комедійний серіал, про роботу лікарів-інтернів. Виробник -  компанія «НТВ-кіно». З 29 березня 2010 року «Інтерни» виходили на російському каналі ТНТ. У головній ролі - Іван Охлобистін.

 

Зйомками серіалу «Доктор Тирса» з Михайлом Поречєнковим у головній ролі займається компанія «Централ Партнершіп».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21658
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Bujhm
4969 дн. тому
Конечно Русификация ЕТО неочень Хорошо.....НО! Интерні довольно неплохой сериал и породии там нет!...еСЛИ КОНЕЧНО НЕСЧИТАТЬ моду на врачебніесериалs
медиакака
4998 дн. тому
Купить такое много ума не надо. Водитель канала тоже мог бы совершить такую покупку.
pfr
4998 дн. тому
от, бл...., ну що немає в інших країнах нормальних серіалів, фільмів. ДОЛОЙ РУССИФИКАЦИЮ!!!!!!
АЛександр
4998 дн. тому
Ну как всегда отстойником российским заполнят эфир!!!Интерны еще более менее,правда это жалкая пародия на Хауса и Медиков,остальное как всегда мыло...Где тот канал 90-х?Эх...Мляха закупите хауса,сверхъестественное,декстера и что то оригинальное и не калично снятое!!!!Либо качественный российский продукт!!!
sea
4998 дн. тому
спасіба родной плюсадин за то, что не устаешь нас знакомить с новинками российского сериалостроения, теперь будет что посмотреть! Воистину!
урасики
4998 дн. тому
урасики
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду