У справі щодо розтління не знайшли доказів проти Уколова

22 Липня 2010
6028
22 Липня 2010
17:12

У справі щодо розтління не знайшли доказів проти Уколова

6028
У справі щодо розтління не знайшли доказів проти Уколова

У Генпрокуратурі заявляють, що доказів причетності народних депутатів, серед них  і члена парламентського Комітету з питань   свободи слова та інформації Віктора Уколова, до скандалу, пов'язаного з обвинуваченнями в розтлінні неповнолітніх, на сьогоднішній день немає. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

 

«На сьогоднішній день слідством не доведена участь, і тим більше відсутні докази, які б давали підстави для порушення справи щодо відомих вам народних депутатів», - заявив на прес-конференції в четвер заступник генерального прокурора Віталій Щьоткін.

 

Як повідомлялося, 13 жовтня 2009 року депутат Вадим Колесніченко (фракція Партії регіонів) оприлюднив у ЗМІ інформацію щодо зґвалтування дітей у МДЦ «Артек» і попросив правоохоронні органи не допустити закриття цієї кримінальної справи.



14 жовтня 2009 року колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що міліція звинуватила в розтлінні неповнолітніх дітей їхнього вітчима (надалі в ЗМІ називалося прізвище головного редактора журналу «Артек» Дмитра Полюховича).

 

15-16 жовтня 2009 року ряд українських ЗМІ оприлюднили інформацію з указівкою прізвищ депутатів від фракції Блоку Юлії Тимошенко, нібито причетних до розтління дітей - Сергія Терьохіна, Віктора Уколова, Руслана Богдана. Усі ці депутати категорично спростували свою причетність до цієї справи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду