Для «Народної зірки-3» уже відібрано 200 учасників

22 Липня 2010
15021
22 Липня 2010
10:13

Для «Народної зірки-3» уже відібрано 200 учасників

15021
Для «Народної зірки-3» уже відібрано  200 учасників

Завершився перший етап відбору учасників проекту ТРК «Україна» «Народна зірка-3». Останній регіональний кастинг пройшов 17 липня у Києві. Про це повідомляє сайт каналу.

 

Зі столиці до фіналістів розважального проекту приєдналося ще 16 претендентів. За інформацією ТРК «Україна», взагалом у фінальному кастингу  змагатимуться 200 конкурсантів, 30 з яких уже наприкінці липня поборються за місця в «банку талантів - тридцятці найбільш співочих людей України». Зазначимо, що наймолодшому учаснику серед 200 фіналістів 16 років, а найстаршому - за 70.

 

У попередньому відборі конкурсантів для третього сезону проекту взяли участь члени журі Володимир Бистряков, музичний продюсер Сергій Грачов, а також педагог з вокалу Наталя Медведєва.

 

За словами журі проекту, «Київ, на жаль, не порадував великою кількістю сильних і яскравих вокалістів, хоча в цілому учасників зібралася рекордна кількість, і прослуховування тривали далеко за північ».

 

Фінальний кастинг відбудеться 31 липня у Палаці культури «Більшовик». А вже восени десятка найкращих конкурсантів в прямому ефірі представить свої таланти на суд телеглядачів та зірок шоу-бізнесу.

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15021
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
:)
5025 дн. тому
http://www.umoloda.kiev.ua/number/1699/211/60002/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду