Валентин Чанглі та Віталій Гаркуша стали гендиректорами Дніпропетровської та Луганської ОДТРК

20 Липня 2010
18883
20 Липня 2010
13:44

Валентин Чанглі та Віталій Гаркуша стали гендиректорами Дніпропетровської та Луганської ОДТРК

18883
Валентин Чанглі та Віталій Гаркуша стали гендиректорами Дніпропетровської та Луганської ОДТРК

20 липня Державний комітет телебачення та радіомовлення визначив переможців конкурсних відборів на посади генеральних директорів ОДТРК. Дніпропетровську ОДТРК очолив Валентин Чанглі, а Луганську ОДТРК - Віталій Гаркуша. Про це повідомляє Держкомтелерадіо.

 

Обидва переможці конкурсних відборів були виконувачами обов'язків гендиректорів ОДТРК. Загалом у конкурсі на посаду генерального директора Луганської ОДТРК брали участь Віталій Гаркуша та Олександрина Кругленко, а на посаду керівника Дніпропетровської ОДТРК - Віктор Борщенко,  Юрій Андрушко, Валентин Чанглі та Микола Павленко.

 

Як повідомляла ТК, Валентин Чанглі з 25 березня виконував обов'язки гендиректора Дніпропетровської ОДТРК. Його призначили після того, як попередній генеральний директор ОДТРК Віктор Ожогін звільнився за згодою сторін. Валентин Чанглі до цього був заступником гендиректора з питань підготовки програм, розвитку і реклами.

 

Віталій Гаркуша став заступником і в. о. гендиректора Луганської ОДТРК у травні 2006 року. До цього він очолював телеканал Геннадія Васильєва КРТ («Київська Русь»). Після його призначення в Луганській ОДТРК розгорівся скандал, пов'язаний з його відмовою зробити редакційну угоду частиною колективного договору та звільненням заступника директора Євгена Соломіна, якого згодом поновили на роботі. Журналісти ТРК заявляли про тиск і про цензуру.

 

У жовтні 2006 генеральним директором Луганської ОДТРК став Родіон Мірошник (екс-керівник прес-служби голови Луганської ОДА Олександра Єфремова та екс-прес-секретар Віктора Януковича). У квітні 2010 року Родіона Мірошника призначили заступником голови Луганської облдержадміністрації, а Віталій Гаркуша знову став в. о. керівника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18883
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду