«1+1» запустив сайт «ПроСпорт»

11 Липня 2010
23790
11 Липня 2010
22:43

«1+1» запустив сайт «ПроСпорт»

23790
«1+1» запустив сайт «ПроСпорт»

«1+1» запустив сайт «ПроСпорт» - http://www.prosport.tsn.ua/. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За інформацією телеканалу, новий сайт має стати продовженням стратегії розвитку інтернет-напрямку «1+1», заявленої кілька років тому.

 

«ПроСпорт» подаватиме спортивні новини, фото, відео. Також на порталі вийдуть трансляції матчів Чемпіонату України з футболу сезону 2010/2011.

 

У майбутньому планується показ матчів за участю футбольних клубів «Динамо», «Дніпро», «Арсенал», «Металіст» та «Кривбас».

 

«Це значний крок у розвитку інтернет-бізнесу "1+1". Ми переконані, що наша пропозиція приверне увагу користувачів. Адже інтернет дає можливість не просто переглядати матч, а й наживо спілкуватися з іншими вболівальниками під час перегляду», - зазначив керівник департаменту інтернет-проектів Вадим Осадчий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23790
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду