У Львові випустили новий глянцевий журнал Anturazh

6 Липня 2010
22827
6 Липня 2010
13:30

У Львові випустили новий глянцевий журнал Anturazh

22827
У Львові випустили новий глянцевий журнал Anturazh

У Львові вийшов перший номер нового журналу Anturazh. Про це ТК повідомив Володимир Місяйло, головний редактор.

 

«Доки журнал розповсюджуватиметься лише у Львові, але в майбутньому плануємо, що видання можна буде придбати в усьому західному регіоні», - сказав він. 

 

Anturazh розрахований на широку аудиторію. У кожному номері публікуватимуться рейтинги науспішніших людей міста у різних галузях. Наприкінці року Anturazh вручатиме премію найвпливовишім людям Львівщини, що, як розраховують видавці, має стати визначною подією в місті.

 

Видавець журналу - Оксана Родак, в минулому - модель, а тепер власниця модельного агентства Anturazh. Як повідомила пані Родак в коментарі  ZAXID.NET, вона фінансує видання з власних коштів і розраховує на фінансовий успіх проекту.

 

Anturazh має 52 сторінки, виходитиме щомісяця накладом у 10 тис. примірників.

 

Значна частина накладу буде розповсюджуватись безкоштовно у відпочинково-розважальних закладах, торгових центрах, а також на різних  культурних заходах. Частина накладу надходитиме у продаж, відкрито також передплату на видання. За декілька днів видавці обіцяють запустити онлайн-версію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22827
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
***
5036 дн. тому
Ідею крадено у Медіастару: http://cun.org.ua/ukr/content/view/2635/36/
micka
5036 дн. тому
рейтинги мають право проводити спеціально акредитовані фінансові рейтингові агентства або дослідницькі компанії. а не усілякі там журнальчики різних модельок
micka
5036 дн. тому
чудовий довідник-енциклопедія для кіллерів)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду