Людмила Островенко-Писанка очолила редакцію соціально-публіцистичних програм НТКУ

1 Липня 2010
20141
1 Липня 2010
19:02

Людмила Островенко-Писанка очолила редакцію соціально-публіцистичних програм НТКУ

20141
Людмила Островенко-Писанка очолила редакцію соціально-публіцистичних програм НТКУ

ТВО громадсько-політичних програм НТКУ з 1 липня реорганізовано в редакцію соціально-публіцистичних проектів. Завідувачем редакції стала Людмила Островенко-Писанка. Цю інформацію вона підтвердила ТК особисто.

 

За її словами, керівником групи редакторів став Сергій Неретін, а керівником групи кореспондентів стала Тетяна Біла.

 

Як писала ТК, Людмила Островенко раніше працювала на «Інтері», Сергій Неретін вів програму «Кіно.ua» на Першому національному та був ведучим відеорубрики «Телятина» на «Детектор медіа». Тетяна Біла також працювала раніше на Першому національному кореспондентом, а згодом -  редактором.

 

Марина Бондаренко, яка раніше була директором ТВО громадсько-політичних програм, стала директором творчого об'єднання суспільно-політичних програм, яка опікуватиметься такими програмами, як «Точка зору», «Іспит для влади», «Про головне». Куруватиме це об'єднання заступник генерального директора з інформаційного мовлення Олександр Пантелеймонов.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20141
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
туся
5009 дн. тому
Кобила Бондаренко -ПРИБИРАЛЬНИЦЯ, не місце їй та ТБ, нічого крім чварів і піллизування до керівництва робити не може, ЩЕ МОЖЕ СПАТИ З КЕРІВНИЦТВОМ І ПіДЛЕГЛИМИ ЗА окрему ПЛАТУ ЗА ЩО І ТРИМАЮТЬ. Смішно і до плачу сумно за СЛОНИХУ. Ні слави, ні сімї, ніхто не любить, всі тільки паскудять, як собаку. До речі, не можна їй торгувати пиріжками-вона їх всіх з їсть -разом із ларьком.
ldus
5017 дн. тому
док // 03.07.2010 15:13:05 Эту депрессивную слониху Бондаренко ещё не уволили? Лгунья крыса продолжит изображать деятельность за счет интриг и манипуляций. Пускай поищет другое болото, скоро... ------------------------------------------ неужели новому руководству нужны "бывшие-бондаренки", которые раскол в коллективе, настройка одних против других, вранье, предвзятость, шантаж, это их ремесло, неужели хотят постоянных скандалов вокруг марины, которые ее сопровождают везде, в партии зелёных и на телевид.
пропоную Бондаренко роботу в ларьку з продажу пиріжків або макаронів
5017 дн. тому
Як геніально подала Телекритика інформацію про призначення. Ніби про Островенко, але суть у скандальновідомій Бондаренко. Дійсно цікаво,чому кадри, які творили "жвачку ут-1" і при тому вирішували свої питання досі у штаті НТКУ?
док
5017 дн. тому
Эту депрессивную слониху Бондаренко ещё не уволили? Лгунья крыса продолжит изображать деятельность за счет интриг и манипуляций. Пускай поищет другое болото, скоро...
Іван
5018 дн. тому
І чого хамити одразу? "Марина Бондаренко, яка раніше була директором ТВО громадсько-політичних програм, стала директором творчого об'єднання суспільно-політичних програм..." Ось що малося на увазі. Чи коротеньку інформашку здолати до кінця вже немає сил? Можете пояснити нюанс - поясніть.
Ивану
5018 дн. тому
Раскрой глаза пошире, во-первых не ТВО, а редакция. А во-вторых "Соціально-публіцистичних". Впрочем, весь Первый Национальній страдает старческим ухудшением зрения и впадает в маразм, не воспринимая смысл слов, или воспринимая их так, как хочется ему. Зато хорошо знает украинский.
ТИМ
5018 дн. тому
Вот это новость! А кто теперь работает уборщицей?
Іван
5019 дн. тому
Виключно з людської цікавості хотілося б дізнатися нюанси роботи ТВО ГРОМАДСЬКО-політичних програм та ТВО СУСПІЛЬНО-політичних програм, якщо врахувати, що у другій частині обох назв - одне і те саме слово, а в першій - слова, які часто виступають синонімами. Це так нове керівництво НТКУ демонструє як у нехитрий спосіб робити заміну шила на мило?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду