Кабмін визначив Мінтранс головним розпорядником коштів на цифрове мовлення

18 Червня 2010
12112
18 Червня 2010
18:58

Кабмін визначив Мінтранс головним розпорядником коштів на цифрове мовлення

12112
Кабмін визначив Мінтранс головним розпорядником коштів на цифрове мовлення

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 червня 2010 р.  № 462 визначено порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку цифрового телерадіомовлення.

 

Згідно з документом, головним розпорядником бюджетних коштів, передбачених у державному бюджеті Мінтрансзв'язку за програмою «Розвиток цифрового телерадіомовлення» (далі - бюджетні кошти), є Мінтрансзв'язку, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня - Держзв'язку.

 

Бюджетні кошти спрямовуються на розроблення типових проектів створення системи цифрового телерадіомовлення для однотипових зон телерадіомовлення відповідно до Державної програми впровадження цифрового телерадіомовлення, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 р. № 1085 (Офіційний вісник України, 2008 р., № 97, ст. 3200).

 

Мінтрансзв'язку також визначатиме почерговість зон, враховуючи План розвитку телерадіопростору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12112
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергiй
5056 дн. тому
Тепер би ще вирвати КРРТ з лап радянської системи - зробити трансляційника гарантовано незалежним від мовника і його "диктаторів".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду