Віктора Набруска звільнено з посади президента НРКУ

18 Червня 2010
12037
18 Червня 2010
15:18

Віктора Набруска звільнено з посади президента НРКУ

12037
Віктора Набруска звільнено з посади президента НРКУ

Підписано наказ про звільнення  Віктора Набруска з посади президента Національної радіокомпанії України. Про це ТК повідомив голова Держкомтелерадіо України Юрій Плаксюк.

 

За його словами, наказ було підписано сьогодні, 18 червня, у зв'язку із закінченням терміну контракту пана Набруска.

 

«Проте обов'язки президента НРКУ Віктор Іванович буде виконувати ще сьогодні до 18.00. А увечері  я маю намір підписати інший наказ про призначення нового виконувача обов'язків. Ним буде або пан Набруско, або хтось із його віце-президентів - скажу лише, що це однозначно буде людина з Національної радіокомпанії», - сказав пан Плаксюк.

 

Як повідомляла ТК, Кабінет Міністрів вніс зміни до статуту НРКУ своєю постановою від 2 червня. Згідно з документом, функції з управління радіокомпанією здійснює Держкомтелерадіо. А керівництво діяльністю радіокомпанії здійснює її генеральний директор (а не президент, як було раніше), який призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду