Юрій Плаксюк доручив НРКУ розійтися з «Радіо Ера»

14 Червня 2010
19028
14 Червня 2010
16:02

Юрій Плаксюк доручив НРКУ розійтися з «Радіо Ера»

19028
Юрій Плаксюк доручив НРКУ розійтися з «Радіо Ера»

Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Юрій Плаксюк дав доручення до 1 липня оформити документально вихід ТРК «Радіо-Ера» з мережі українського радіо УР2. Про це він повідомив на прес-конференції в Держкомтелерадіо 14 червня.

 

«"Ера" має працювати на своєму радіоканалі», - підкреслив Юрій Плаксюк.

 

Відповідаючи на запитання кореспондента ТК, чи потягне це за собою кадрові зміни в Національній радіокомпанії України, пан Плаксюк сказав, що Національне радіо, яке цілодобово мовить на трьох каналах, на його думку, укомплектоване оптимально. Кадрову оптимізацію хіба що буде здійснено за рахунок людей пенсійного віку та вакансій.

 

Як повідомляла ТК, ТРК «Радіо-Ера» в травні 2009 року просила Нацраду з питань телебачення і радіомовлення видати їй ліцензію на дротове (проводове) мовлення з використанням першого і другого каналів (мережі УР1 та УР2), але не отримала згоду регуляторного органу.

 

Згідно з Державним реєстром ТРО, ТОВ «ТРК "Радіо-Ера"» володіє ліцензією на ефірне мовлення на 38 частот у 23 областях і Криму (по 18 вересня 2014 року), а також ліцензією на ефірне мовлення на сім частот у п'яти областях (по 29 січня 2016 року).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19028
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
експерт
5063 дн. тому
Мудре рішення. Ще з Першого Національного треба забрати телеканал"ЕРА", який там "як більмо в оці" і з"явився завдяки колишнім кишеньково-грошовим та політичним домовленностям. Тодішній президент НТКУ за отримані хабарі побудував собі триповерховий особняк.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду