Лариса Мудрак просить Верховну Раду якнайшвидше призначити членів Нацради

12 Червня 2010
22595
12 Червня 2010
11:15

Лариса Мудрак просить Верховну Раду якнайшвидше призначити членів Нацради

22595
Лариса Мудрак просить Верховну Раду якнайшвидше призначити членів Нацради

Член Нацради з питань телебачення і радіомовлення Лариса Мудрак просить Верховну Раду якнайшвидше призначити своїх представників до Нацради. Про це вона сказала 11 червня в ефірі «Шустер live» на ТРК «Україна».

 

«Я вчергове прошу призначити представників від Верховної Ради, щоб ми могли працювати та розвивати галузь», - сказала вона, наголосивши, що сьогоні є лише три повноважні члени Нацради з восьми і роботу регуляторного органу, по суті, блоковано.

 

За її словами, на конкурсі від 27 січня, в результаті якого було розіграно 92 канали на мовлення і зокрема виграли частоти і 5 канал, і ТВі,  є адміністративні порушення, відтак у даному разі не йдеться про політизацію судового рішення.

 

«Ми провели розслідування і, на жаль, до цього конкурсу від початку, від 27 січня, і до кінця було багато претензій. Там було дуже багато порушень. При всій повазі до попереднього складу Нацради, я хочу, щоб цей орган працював законно», - заявила Лариса Мудрак.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22595
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
batman
5057 дн. тому
:-) лучше не спешить, лучше украсть :-)
Basman
5058 дн. тому
"Я вчергове прошу призначити представників від Верховної Ради, щоб ми могли працювати та розвивати галузь". Не дай бог таких помощников развитию медийной сферы. Деньги липли и липнут к рукам таких. Начинала с подачек вадика и давида, а продолжила продавая колег валере. Нет уж, лучше не спешить с заходом кремлевских и лоббистских подставок.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду