Концерн РРТ став підприємством стратегічного значення

10 Червня 2010
8964
10 Червня 2010
17:03

Концерн РРТ став підприємством стратегічного значення

8964
Концерн РРТ став підприємством стратегічного значення

Уряд включив Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення до переліку підприємств, які мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави. Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів України № 413 від 9 червня 2010 року.

 

Згідно з рішенням Ради національної безпеки й оборони України, введеного в дію указом президента № 200/2008, заборонена приватизація підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

 

Нагадаємо, наприкінці 2009 року Кабмін хотів убезпечити Концерн РРТ від приватизації, зареєструвавши у Верховній Раді законопроект про включення Концерну до об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації. Законопроект був знятий з розгляду.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8964
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Колосковая
5064 дн. тому
Все правильно, так и надо.
//
5067 дн. тому
Между прочим, это - на тему перехода на цифровое вещание.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду