«Технологію обману» на ICTV вестиме Корнієнко?

9 Червня 2010
13365
9 Червня 2010
16:22

«Технологію обману» на ICTV вестиме Корнієнко?

13365
«Технологію обману» на ICTV вестиме Корнієнко?

Іван Корнієнко може стати ведучим нового проекту ICTV - «Технологія обману». Про це  пише «Дуся».

 

За інформацією «Дусі», Іван Корнієнко вже майже затверджений на цю посаду.

 

Як вже повідомляла ТК, за словами керівника публіцистичних програм каналу Оксани Соколової, «Технологію обману» планують запустити восени.

 

«Я переглянула близько 300 резюме, і остаточно зрозуміла, що у нас величезна кадрова проблема з редакторами, ведучими, репортерами та операторами. Ми хочемо, щоб  ведучим був був обов'язково хлопець, який мав би образ критичного слідчого»,  - розказувала в інтерв'ю ТК Оксана Соколова. Сам Іван Корнієнко   від коментарів відмовився.

 

ТК звернулась у прес-службу ICTV і чекає на коментар.

 

Деталі читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13365
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду