«Вікна-новини» на СТБ замість Сергія Попова тимчасово вестиме Яна Андреєва

4 Червня 2010
19211
4 Червня 2010
15:24

«Вікна-новини» на СТБ замість Сергія Попова тимчасово вестиме Яна Андреєва

19211
«Вікна-новини» на СТБ замість Сергія Попова тимчасово вестиме Яна Андреєва

Поки на  СТБ шукатимуть нового ведучого «Вікна-новини» замість Сергія Попова, вечірні випуски вестиме Яна Андреєва. Про це ТК стало відомо з власних джерел на каналі.

 

Заступник голови правління з інформаційного мовлення Олексій Мустафін поки цю інформацію не коментує. Цю інформацію ТК підтвердили у прес-службі СТБ.

Яна Андрєєва раніше вела ранкові випуски новин СТБ.

 

Нагадаємо, телеканал СТБ поки не може знайти заміну ведучому Сергію Попову, який нещодавно  залишив канал і очолив департамент інформаційного мовлення медіагрупи «Україна». Поки що його замінює Тетяна Висоцька.

 

Також у прес-службі каналу розказали, що канал оголошує кастинг на ведучого новин. Ним має бути чоловік старше 30 років з досвідом роботи у кадрі та журналістиці: «Інтелігентний, з яскраво вираженою індивідуальністю, незалежний, упевнений в собі». Серед професійних якостей: вільне володіння літературною українською мовою, вміння писати інформаційні тексти творчо, логічно та дотепно, чітка вимова, знання основ риторики та програм News factory, Microsoft Word і пошукових систем інтернет (резюме варто надсилати на kislaya.o@stb.ua).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19211
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Aldorian
4983 дн. тому
Согласен с fosgen. Прекрасная девушка, которая практически единственная привлекает меня на этом телеканале :) Пускай новости ведет она
fosgen
5011 дн. тому
Зачем когото искать вместо Сергея Попова. Пусть остаётся Яна Андреева. Милейшая девушка. Если бы не она, то новости смотрел бы не часто. А так не пропускаю чтобы полюбоваться красивой девушкой.
Преслужба СТБ
5043 дн. тому
Не,мы такого неписали!
skorpion
5045 дн. тому
ТК, так а что там с этим слышно? http://www.telekritika.ua/news/2010-05-19/53079 Я так понимаю, что прошла уже не одна неделя.
rlk
5045 дн. тому
літературною українською мовою (c) - бугага. навіщо стб літературність? без образ - сюжети і шоу класні, але до чого тут літературність?
Прес-служба СТБ
5046 дн. тому
Прес-служба СТБ просить доповнити список вимог до кандидатів на посаду ведучого новин "Вікна" наступним: - Знати історію СРСР, в т.ч. Великої вітчизняної війни, а також сучасну історію Росіїської Федерації - Вільно володіти літературною російською мовою, а також матом і жаргоном, щоб знаходити спільну мову зі "смотрящімі"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду