Янукович видав указ про дитяче телебачення

1 Червня 2010
13736
1 Червня 2010
14:36

Янукович видав указ про дитяче телебачення

13736
Янукович видав указ про дитяче телебачення

Державний комітет телебачення та радіомовлення України має забезпечити в літній період трансляцію пізнавальних і розважальних передач для дітей та юнацтва, висвітлення у засобах масової інформації заходів з підготовки і проведення літньої оздоровчої кампанії. Про це йдеться в указі Президента України Віктора Януковича «Про літнє оздоровлення та відпочинок дітей у 2010 році». Документ за номером 657/2010 опубліковано на сайті глави держави.

 

Наказ видано з метою сприяння належній організації оздоровлення та відпочинку дітей у літній період 2010 року. Відповідну організаційну роботу доручено провести  Кабінету Міністрів України, Міністерству освіти і науки України за участю Національної академії педагогічних наук України,  Раді міністрів Автономної Республіки Крим, а також обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13736
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НТКУ
5070 дн. тому
А детскую редакцию на НТКУ разбомбили(((( 90процентов программ закрыли. Поменяли отличного руководителя(((. Разогнали журналистов. Как же теперь указ выполнять будете, робяты?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду