Ірина Милиневська стала заступником гендиректора ТОНІСу

12 Травня 2010
19576
12 Травня 2010
17:47

Ірина Милиневська стала заступником гендиректора ТОНІСу

19576
Ірина Милиневська стала заступником гендиректора ТОНІСу

12 травня Ірина Милиневська призначена на посаду заступника генерального директора телеканалу ТОНІС. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Згідно з інформацією, на цій посаді вона відповідатиме за стратегію розвитку телеканалу і візьме на себе функції оперативного управління. 

 

Нагадаємо, з 1997 по 2006 рік  Ірина Милиневська працювала випусковим редактором на телеканалі «Інтер», з 2006 по 2008  була  головним редактором НТН.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19576
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ли
5068 дн. тому
Деньги-то есть, да не про вашу честь... ( я насчет инвестиций в канал... :) )
Pofig
5068 дн. тому
Очередная жертва на пол-года. Поскольку кумовья не шарят в медиабизнесе, вбрасывают чужие руки на загребание жара, эти же руки будут во всем виноваты осенью. Люди не понимают, или не хотят понимать, что без нормальных программ и хороших специалистов с хорошей зарплатой канала не будет. Без денег канал не возможен. Лучше продайте тем, кто найдет деньги и подымет Тонис.
Сергей
5068 дн. тому
Ирочка! денег на Тонисе нет, а ты их так любишьььь,и что ты там делаешь?????? Может зарплатку заллломили?
КРУПСКАЯ
5069 дн. тому
Васє респект!Думаю тра його підтримати!А васєлюби- підораси...ы лэсбыянки!
Сергей
5069 дн. тому
Милиневскую знаю по НТН, гарантия она вас там всех съест, а сама перед руководством, будет бееелая и пушшшистая!
Юля
5069 дн. тому
Теперь,мы подобных себе выращиваем - Орловскую И( уси-пуси)
васялюб
5069 дн. тому
Вася, ти дебіл. Плюсівці якщо й вилупки, то Катеринчукові та Карташкова. Ти ж чорнорота сука і нігтя тих "вилупків" не вартуєш
Вася
5069 дн. тому
Радію цій новині. Ірино! Заберіть, будь ласка, до себе на ТОНІС усіх Ваших вилупків з НТН, які нині роблять новини на 1+1. Їхній рівень - якраз для ТОНІСУ. З усіма їхніми псевдозаявами про цензуру та теперішніми політичними виступами, на яких грає вся шобла, від Шеви і Герман до Лігачової. Це ж Ви їх вигодовували такими, які поняття не мають про фахову журналістику, а вміють лише монтувати мультфільми зі стенд-апами. Забирайте!
еук
5069 дн. тому
Ха!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду