У країнах Балтії 1,67 млн домогосподарств приймають телесигнал із супутників SES Sirius

11 Травня 2010
10761
11 Травня 2010
10:54

У країнах Балтії 1,67 млн домогосподарств приймають телесигнал із супутників SES Sirius

10761
У країнах Балтії 1,67 млн домогосподарств приймають телесигнал із супутників SES Sirius

За підрахунками супутникового оператора SES Sirius, у країнах Балтії у 2009 році налічувалося 2,8 млн телевізійних домогосподарств. З них SES Sirius обслуговує 270 тисяч супутникових домогосподарств і 1,4 млн кабельних домогосподарств (100% кабельних). Про це компанія оголосила 7 травня в щорічному звіті Astra Satellite Monitor.

 

Незважаючи на кризу, кількість супутникових домогосподарств зросла в Балтійському регіоні на 19%, зокрема в Латвії - на 31%, відзначено у звіті.

 

Загалом у Європі та Північній Африці у 2009 році компанія SES Astra (володіє SES Sirius) доставляла телевізійний сигнал до 125 млн домогосподарств, що на 3 млн більше, ніж рік тому. Рівень цифровізації супутникового телебачення зріс до 92% (із 77 млн супутникових домогосподарств 71 млн є цифровими). З них налічується 6 млн абонентів телебачення високої чіткості (HD), які мають змогу дивитися 123 HD-канали на супутниках SES Astra.

 

Як повідомляла ТК, в Україні у 2009 році дослідження Astra Satellite Monitor нарахувало 17,9 млн телевізійних домогосподарств, з яких половина є наземними, 33% - кабельними, а 16% - супутниковими.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду