У «Великій політиці» на «Інтері» говоритимуть про кіно та примирення ветеранів

7 Травня 2010
18775
7 Травня 2010
12:08

У «Великій політиці» на «Інтері» говоритимуть про кіно та примирення ветеранів

18775
У «Великій політиці» на «Інтері» говоритимуть про кіно та примирення ветеранів

7 травня темою ефіру «Великої політики з Євгеном Кисельовим» буде «Війна і кіно. Примирення ветеранів та політичні спекуляції на темі війни». Про це йдеться на сайті проекту.

 

У першому блоці програми порушуватимуться такі питання: чи можна зняти правдиве кіно про Велику вітчизняну? Чи потрібні такі фільми сучасному глядачеві? І чи може спільна пам'ять про війну об'єднати росіян і українців?

 

Гостем проекту буде режисер Микита Михалков.

 

Після цього у студії проекту йтиметься про політичні спекуляції на темі війни: Як сучасні політики спекулюють на подіях 65-річної давнини? Чому досі не вдалося примирити ветеранів різних українських армій? І чи є Велика перемога спільною цінністю для всієї нації?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18775
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5095 дн. тому
На цій передачі під час телемосту Міхалков висловився приблизно так, що ми, українці вже пожили незалежно, самостійно від російської імперії - ну і що хорошого, запитував росіянин, чи не пора вже повертатися назад? Слід розуміти, він був запрошений саме для цього? Щоб вчергове плюнути українцям прямо в душу?Коли прининиться це знущання? Російського садиста кисельова- геть з екрану! "Домой, Євген, домой, пора домой!".
Jew
5095 дн. тому
"ВЕЛИКА БРЭХНЯ" ОТ ЖЕНИ КИСЕЛЕВА михалков когда-то снял пару неплохих муви но смотреть сегодня на эту отожравшуюся харю фуй.. дурной тон
Олексій Мазур, Дніпропетровськ.
5095 дн. тому
А без Міхалкова ніяк не можна було обійтися? Замість нього якогось українського митця і не одного не можна було запросити? кисельов - росіянин і мислить російськими стандартами. Можливо він і вважає важливим запрошення Міхалкова - але нехай він запрошує Міхалкова на російське ток-шоу в Росії, а не в Україні. Кисельов все робить для того, аби свторити спільний політичний і культурний простір України і Росії. Ця програма є однією з програм-русифікаторів українського інформаційного простору. Цього не повинно бути! Україні - українські ведучі, українські пргограми, українські гості, українські політики, журналісти, митці! На наших екранах забагато росії. Вона душить Україну. А кисельов радо і старанно накидає зашморг на шию України. Чи українське ток-шоу без відомих росіян не вважається легітимним? І чому обов'язково з Росії? А чому не запросити митців з Польщі, Чехії, Словаччини, західних країн? Чому вес повинно бути притягнуто саме з Росії?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду