У Європарламенті відкрилася фотоекспозиція до 65-річчя Перемоги

4 Травня 2010
17569
4 Травня 2010
17:39

У Європарламенті відкрилася фотоекспозиція до 65-річчя Перемоги

17569
У Європарламенті відкрилася фотоекспозиція до 65-річчя Перемоги

У Європарламенті відкрилася фотовиставка «65 років миру: 1945-2010», присвячена 65-річчю Перемоги, повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

Експозиція організована за підтримки постійного представництва Росії при ЄС і патронується євро депутатами, представниками депутатської групи «Європейські об`єднані ліві - Північні зелені ліві» Альфредом Рубікісом (Латвія) і Йіржі Машталкою (Чехія).

 

Саме проведення фотовиставки в Європарламенті є неординарною подією, оскільки відповідно до діючих в асамблеї правил, експозиції в будівлі Європарламенту можуть організовувати тільки європарламентарії, причому лише один раз на п`ять років.

 

Фотовиставка «65 років миру: 1945-2010» триватиме до 6 травня включно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17569
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Злой
5077 дн. тому
И еще типа тебя дебила!
антиГлобалист
5077 дн. тому
насправді виставка присвячена 65-річчю закінчення Другої Світової... але ніяк не 65 "перемоги"... про "перемогу" зараз говорить тільки кремль, кгбісти та їхні посіпаки .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду