«Інтер» починає зйомки українсько-ліванського документального фільму «Шукач ковчега»

29 Квітня 2010
19497
29 Квітня 2010
12:03

«Інтер» починає зйомки українсько-ліванського документального фільму «Шукач ковчега»

19497
«Інтер» починає зйомки українсько-ліванського документального фільму «Шукач ковчега»

Студія «07 Продакшн» (група «Інтер») у співпраці з компанією «Альфа продакшн студіос», яка представляє ліванську сторону, почали роботу над документальним проектом «Шукач ковчега» за мотивами твору ліванського письменника Михайла Наймі «Книга Мірдада». Прем'єра стрічки запланована на осінь, повідомляє прес-служба «Інтера».

 

Фільм запущений у виробництво у квітні. З 4 по 11 травня знімальна група «07 Продакшн» виїжджає до Лівану на зйомки.

 

Команда, яка працює над документальним фільмом: сценарист Олександр Щербина, режисер-постановник Ольга Орехова, оператор-постановник Сергій Лук'янець, продюсер Дмитро Овечкін.

 

«Книга Мірдада» вийшла у 1948 році й стала міжнародним бестселером. В основі твору - розповідь про братство ковчега, яке зберігає заповіти, передані колись Ною. У фільмі також будуть висвітлені факти сучасної науки про легендарний потоп і можливе розташування місця, де знаходиться ковчег. У стрічці використовуються реконструкції, архівні документальні кадри, інтерв'ю і зйомки на локація у Лівані й Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19497
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Голові
5103 дн. тому
тому що Наймі з Лівану. сказано ж - фільм за мотивами його книги. а щодо залишків ковчега під горою Арарат - не все так просто
Голова
5103 дн. тому
Залишки ковчега під горою Арарат. Їх і сьогодні видно. До чого туту Ліван? Ще хай на Уралі пошукають.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду