Профільний комітет оголосив конкурс на вакантну посаду члена Нацради

28 Квітня 2010
26608
28 Квітня 2010
18:25

Профільний комітет оголосив конкурс на вакантну посаду члена Нацради

26608
Профільний комітет оголосив конкурс на вакантну посаду члена Нацради

Комітет з питань свободи слова та інформації, взявши до відома інформацію про припинення повноважень члена Нацради Юрія Плаксюка, вирішив оголосити конкурсний відбір кандидатур на вакантну посаду члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Таке рішення було прийняте на черговому засідання, яке відбулося 28 квітня 2010 року.

 

Члени комітету вирішили перереєструвати постанову щодо припинення повноважень члена Нацради Юрія Плаксюка та оголосити конкурс на вакантну посаду члена Нацради.

 

Нагадаємо, що постанова про припинення повноважень члена Нацради Юрія Плаксюка ставилася на голосування в сесійній залі, але не набрала потрібної кількості голосів народних депутатів. Після цього Юрій Плаксюк написав заяву про звільнення з Нацради за власним бажанням.

 

Як повідомляла ТК, 1 квітня Верховна Рада за поданням прем'єр-міністра Миколи Азарова обрала Юрія Плаксюка головою Державного комітету телебачення та радіомовлення. Після цього в парламенті були зареєстровані чотири постанови про звільнення членів Нацради, в тому числі і Юрія Плаксюка. Однак він вирішив не чекати звільнення постановою Верховної Ради та написав заяву.

 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 19 квітня ухвалила рішення про задоволення заяви про звільнення члена Національної ради  Юрія Плаксюка.

 

Оголошення про проведення конкурсного відбору буде оприлюднене в газеті «Голос України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26608
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду