Українські студії здобули шість нагород на фестивалі DetectiveFest у Москві

27 Квітня 2010
11039
27 Квітня 2010
16:50

Українські студії здобули шість нагород на фестивалі DetectiveFest у Москві

11039
Українські студії здобули шість нагород на фестивалі DetectiveFest у Москві

Фільм виробництва студії Fresh Production UA «Потяг, котрий зник» (друга частина серіалу «За загадкових обставин») отримав дві нагороди та диплом XII Міжнародного телекінофестивалю детективних фільмів DetectiveFest (раніше - «Закон та Суспільство»). Про це повідомляє піар-служба студії Fresh Production Group.

 

Так, головний приз у номінації «Герой» (позитивне амплуа) отримав виконавець головної ролі у фільмі актор Валерій Золотухін (полковник Старий). Спеціальним призом у номінації «Детективний телевізійний серіал або серія із завершеним сюжетом» було відзначено сам фільм. Диплом DetectiveFest у номінації «Герой» (позитивне амплуа) отримав Павло Майков (за фільмом - майор Олександр Котін).

 

Також у Москві свої нагороди отримали продакшн-студія «Жара» і Департамент зв'язків з громадськістю МВС України.

 

У номінації «Тероризм - загроза миру!» (про боротьбу з тероризмом, екстремізмом, ксенофобією, расовою та релігійною ненавистю) спеціальний приз здобув документальний фільм «Броньовані штани» студії «Жара», який транслювався на телеканалі ICTV. Також «Жара» отримала диплом у номінації «Злочин і кара» за телепрограму «Країна має знати» (ICTV).

 

Приз у номінації «Злочин і кара» отримала телепрограма «Рикошет» ДЗГ МВС України (ТРК «Україна»).

 

Фестиваль детективного кіно та телепрограм правоохоронної тематики відбувся у  Москві 21-25 квітня 2010 року. У конкурсній програмі взяли участь понад 400 художніх фільмів та близько 250 програм із 26 країн світу. Не зважаючи на найбільшу кількість конкурсних робіт за останні роки, фільм Fresh Production UA був відзначений журі DetectiveFest в усіх номінаціях, у котрих він був заявлений.

 

Довідка:

Студія Fresh Production UA  заснована у 2005 р. За час свого існування зняла  27 фільмів. Разом із  «Film UA» випустила 165-тисерійну теленовелу «Серцю не накажеш». Входить до групи компаній Fresh Production Group разом із Fresh UP, Film Television Technology (FTT), Fresh Rental House, AMAVI Films, Pirate, Tornado SFX.

 

«Потяг, котрий зник» - одна з чотирьох частин телевізійного серіалу «За загадкових обставин», об'єднаних спільними героями та часом перебігу подій. У кожній частині співробітники міліції - полковник Старий та його напарник - розслідують новий заплутаний злочин радянських часів. На сьогодні готові дві частини серіалу. Прем'єра першої - двосерійної стрічки «Кава по-диявольськи» - відбулася 27 грудня на телеканалі «Інтер». Ще дві частини - «Нещадне кохання» та «Наступна станція» - знаходяться на етапі підготовки до зйомок.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду