Кого звільнять з НТКУ, стане відомо за місяць

23 Квітня 2010
23246
23 Квітня 2010
12:30

Кого звільнять з НТКУ, стане відомо за місяць

23246
Кого звільнять з НТКУ, стане відомо за місяць

Наприкінці травня керівництво Національної телерадіокомпанії України визначиться з переліком співробітників, які мають залишити канал. Про це ТК розповів генеральний директор Першого Єгор Бенкендорф.

 

За його словами, нині тривають співбесіди керівників підрозділів з працівниками Першого національного. Зараз на телекомпанії працює близько 1780 осіб.

 

Як розповів пан Бенкендорф, кадрові рішення прийматимуть за два тижні, після наради з керівниками підрозділів

 

«Після проведення аналізу у нас відбудуться скорочення і ми виявимо людей, які дублювали обов'язки тих чи інших співробітників. Наприклад, якщо йдеться про котрогось із заступників керівника підрозділу, вивільнені кошти можна використати на розвиток технічний засобів чи запуск нових проектів», - зазначив Єгор Бенкендор.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23246
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
CV
5107 дн. тому
Небось снова сократят журналистов, режев , звукеров и оперов, а всякие плановые, бухгалтерии, снабжение, склады и ты ды, оставят))) А потом снова окажется, что работать-то некому, зато на бумажку бумажку есть кому писать. ГЫ! ГЫ! Флаг в руки.
Лола
5108 дн. тому
Как ни больно об этом говорить, но сокращение нужно. Вопрос только в том, насколько команда Бенкендорфа сможет объективно и адекватно справиться с этой задачей. Всех уволить это не выход. Гораздо более высокого класса пилотаж, на который способен только прирождённый руководитель - разобраться, какие отделы работают продуктивно, а какие - тормозят работу, и почему так происходит. Для этого им стоило бы пообщаться с подразделениями отдельно, оговорить, что нужно изменить в условиях работы,что мешает, какие есть минусы, какие пути выхода из ситуации, а потом только принимать решение.
Не понял!
5110 дн. тому
"Якщо йдеться про котрогось із заступників керівника підрозділу, вивільнені кошти можна використати на розвиток технічний засобів чи запуск нових проектів". Не фіга ж собі одержують керівники підрозділов, якщо на їх заробітну плату можно буде оновити техніку! Цікаво тільки, а що, за законом на з/п керівництва можно щось купувати, а на з/п рядових співробітников - ні? Чи просто такі з/п у рядових, що даже якщо всіх звільнять, то майже на якийсь штатив не набереться? Поясніть, будь ласка)))
УТ1
5111 дн. тому
Поставлена задача сокращение 600 человек. А ротация для своих 40, недовольны прежде всего новостийщиками. Будут учить КАК НАДО свещать изменения в стране, ибо пока плохо выполняют команды и наставления. Холдинг "интер-ут" не вытягивает задачи и вообще
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду