Керівником апарату Нацради став Валерій Межинський

19 Квітня 2010
19911
19 Квітня 2010
15:41

Керівником апарату Нацради став Валерій Межинський

19911
Керівником апарату Нацради став Валерій Межинський

Керівником апарату  Національної ради з питань телебачення і радіомовлення став Валерій Межинський. Про це повідомляє прес-служба Нацради.

 

Раніше пан Межинський був генеральним директором  Телекомпанії ТОВ «Телестудія "Астра-ТБ" - "Київська Русь"». З 2000 по 2005 рік він уже обіймав посаду керівника апарату Національної ради.

 

Нагадаємо, поперднім керівником апарату Нацради з вересня 2009 року був Дмитро Кравченко, який з 24 березня 2010 року став заступником голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Валерій Межинський  є членом Національної спілки журналістів України, заслуженим журналістом України. Нагороджений Почесною грамотою Кабміну. За  освітою  -  журналіст, закінчив Київський державний університет імені Тараса Шевченка. Працював у багатьох редакціях газет і телебачення. Зокрема, кореспондентом багатотиражної газети «Ворошиловградський взуттєвик», кореспондентом відділу інформації Ворошиловградського обласного комітету телебачення і радіомовлення, власним кореспондентом Держтелерадіо України у Ворошиловградській обл., директором програм обласного об'єднання «Луганське кабельне телебачення», керівником прес-служби Луганської облдержадміністрації, генеральним директором Луганської обласної державної телерадіомовної компанії, заступником, виконуючим обов'язки та першим заступником голови Державного комітету телебачення та радіомовлення України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19911
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду