В.о. головреда «Экономических известий» призначено Дмитра Горюнова

12 Квітня 2010
35330
12 Квітня 2010
12:22

В.о. головреда «Экономических известий» призначено Дмитра Горюнова

35330
В.о. головреда «Экономических известий» призначено Дмитра Горюнова

Головний редактор щоденної ділової газети «Экономические известия» Олександр Бердинських звільнився за власним бажанням. Цю інформацію він повідомив ТК особисто, зазначивши, що незабаром видавець офіційно оголосить про кадрові зміни.


 
Виконуючим обов'язки головного редактора поки призначено Дмитра Горюнова, заступника головреда.



Нагадаємо, Олександра Бердинських було призначено головним редактором видання 2008 року. Перед цим він був заступником головного редактора журналу «Деньги», а до того - заступником головреда  «Экономических известий».


 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35330
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Няня
5125 дн. тому
Бердинских позвонил в телекритику и повідомив особисто )))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду