Ігор Коломойський доплатив СМЕ $278 млн за «1+1»

7 Квітня 2010
20218
7 Квітня 2010
20:07

Ігор Коломойський доплатив СМЕ $278 млн за «1+1»

20218
Ігор Коломойський доплатив СМЕ $278 млн за «1+1»

Central European Media Enterprises Ltd оголосила про закриття угоди про продаж 100% своїх українських активів, що включають «Студію 1+1» та «Кіно», компанії Harley Trading Limited, бенефіціаром якої є Ігор Коломойський.

 

Згідно з повідомленням компанії, СМЕ отримала 1 лютого 2010 року $30 млн та 7 квітня ще $ 278 млн. Остання сума також включає $8 млн компенсації, які понесла компанія «1+1» в період транзакції.

 

«Сегодня сделка просто закрыта. Наши планы были объявлены при ее оглашении - быть лидерами на рынке. У каналов "1+1" и ТЕТ, а также "Кино" и "Сити", которые присоединяются к группе, теперь есть для этого все условия», - так прокоментував Ігор Коломойський закриття угоди.

 

СМЕ в офіційному релізі також пітвердила свої попередні наміри вкласти «українські» гроші в болгарську телевізійну групу bTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20218
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кх-кх
5116 дн. тому
"сделка просто закрыта" - вот и славненько. Теперь пора-бы и о выдаче зарплатки многострадальному "Сити" подумать. А то тенденции настораживают - опять третий месяц задерживают, мля...
crybaby
5126 дн. тому
Странные коментарии под, по сути, технической новостью.
ели-пали
5129 дн. тому
О ес, о да!
1+1
5130 дн. тому
Что-нибудь будут менять в руководстве?
журналисты
5130 дн. тому
Игорь Валерьевич, извините что не в тему! Просим, просим Вас, убирите от нас Чигирина. Из Известий мы. Замучались вкрай. Работать не дает. Пож-а-а-а-а-луйста!
сыр-бу
5130 дн. тому
прощаться придется с барбосом на будке уж поднят твой крест в румынию светлую, в сущности, с носом... я еду в родной бухарест. непоняты мега-идеи, а зритель ваш просто дурак. он так и не смог от цыганской затеи вкусить мой барбосовский смак... ну как не понять, что реклама прокладок должна быть среди новостей? что прямоэфирный вовеки "сниданок" теперь - результат монтажей? накошены деньги, уволены люди и бывший когда-то дворцом канал превратил я в обычную будку с барбосом, уздой и крыльцом... но я завалю еще много каналов! - великой румынии сын! кибитка, лети! трепещите, болгары! иду я. капец вам. аминь.
зритель
5130 дн. тому
Хазяина, новая Хазяина)))) Хазяина платеты Шелезяка. Природных ископаемых нет, воды нет, атмосферы нет.
чешир
5130 дн. тому
а что будет с сити и кино, если присоединят? пересмотр бюджета в сторону повышения зарплата? или че?
шел мимо
5130 дн. тому
ну наконец-то, отмучались
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду