Нацрада погодила новий логотип та зміну директора «Мегаспорту»

7 Квітня 2010
29872
7 Квітня 2010
15:38

Нацрада погодила новий логотип та зміну директора «Мегаспорту»

29872
Нацрада погодила новий логотип та зміну директора «Мегаспорту»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 7 квітня внесла зміни в ліцензію телеканалу  «Мегаспорт», погодивши новий логотип та зміну директора каналу.

 

Тепер канал «Мега» згідно з ліцензійними документами матиме логотип «М».

 

Замість Олександра Ларіна виконуючим обов'язки генерального директора став Олександр Кравцов.

 

Як відомо, оновлений телеканал «Мега» розпочав мовлення 29 березня.

 

«З ефіром вони звісно трохи поспішили. Але засідань Нацради не було, тому і санкцій ніяких до каналу не буде. Це щоб усі знали, що ми це враховуємо», - сказав доповідач з цього питання член Нацради Юрій Плаксюк.

 

Як відомо, це перше засідання Нацради, що відбулося від 12 лютого. Робота регуляторного органу блокувалася зокрема позовом проти членів Нацради Віктора Понеділка і Тетяни Лебедєвої від телеканалу «Ентер-м`юзік» медіагрупи «Інтер», до якої також належить і «Мегаспорт».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29872
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду