QTV показуватиме мультфільми для дорослих від каналу Adult Swim

6 Квітня 2010
20842
6 Квітня 2010
17:08

QTV показуватиме мультфільми для дорослих від каналу Adult Swim

20842
QTV показуватиме мультфільми для дорослих від каналу Adult Swim

У суботу 10 квітня телеканал QTV запускає контент Adult Swim - вечірній анімаційний комедійний канал, що належіть TBS (Turner Broadcasting System), повідомляє прес-служба каналу.

 

«Ми сприймаємо Adult Swim як один з унікальних компонентів міжнародної молодіжної культури,  до якої ми прагнемо залучити нашого глядача», -  зазначив виконавчий директор телеканалу QTV Ілля Семенов.

 

QTV буде показувати контент Adult Swim окремим часовим блоком по суботах та неділях о 23:00.

 

Adult Swim виник у США у 2001 році. На сьогодні він утримує першість у вечірньому праймі серед кабельних телеканалів по аудиторії 18-34. Серіали, що створюються під брендом Adult Swim, часто пародіюють відомі телевізійні формати. Маючи понад 25 різноманітних шоу в арсеналі, Adult Swim пропонує велику кількість анімаційних стилів і добірку розважальних шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20842
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду