Шоу Ledokol ISTIL «П’ятниця вечір» взяло частку 3,74%

2 Квітня 2010
16436
2 Квітня 2010
14:32

Шоу Ledokol ISTIL «П’ятниця вечір» взяло частку 3,74%

16436
Шоу Ledokol ISTIL «П’ятниця вечір» взяло частку 3,74%

1 квітня прем'єра гумористичного проекту «П'ятниця вечір» на телеканалі «Україна» мала рейтинг 0,83%, частку 3,74%, аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK.

 

За комерційною аудиторією каналу  у містах «50 тис.+» показники шоу не дуже відрізняються - рейтинг 0,86%, частка 3,65%. Тобто частка шоу більш ніж вдвічі нижча за середню каналу за минулий тиждень  10,32% ( «50 тис.+» - 10,16%).

 

Програма стартувала о 20.20. Минулого четверга о цій порі «Мовчазний свідок» мав рейтинг 3,33%, частку 10,35% ( «50 тис.+» - частка 9,46%).

 

Як вже повідомляла ТК, виробництво шоу здійснила студія Ledokol ISTIL. Ведучі - Максим Бахматов і Валерій Харчишин. За форматом у гості до ведучих у гості приходять «зірки», щоб взяти участь у музичних постановках, пародіях на телевізійні програми та гумористичних номерах, відповідати на запитання ведучих і глядачів студії.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16436
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Удивлён!
5105 дн. тому
Вопрос к менедженту ТРК Украина: как вы могли взять в эфир такое низкопробное убожество??? Такие "шоу" бьют по имиджу канала! Зритель, это уже доказано, запоминает, что он видел последнее на канале, и может нескоро вернуться на канал, памятуя о таком бреде, что было показано в "шоу" Бахматова.
я
5108 дн. тому
когда-то у Бахматова была хорошая команда толковых людей (непонятно куда он их дел), а сейчас видимо ошметки работают - такие и прграммы делают
дурачок
5108 дн. тому
А я считаю, что ИСТИЛ - самая смешная медиакорпорация в мире! Они специально борются за то, чтобы делать низкорейтинговые проекты! давайте дадим им специальную премию на "Телетриумфе" за это!!!! Браво, Захур!!!! Я твой фанат!!!
maybe
5108 дн. тому
Думаю что Бахматов просчитался во времени. 1.Нужно было ставить программу в пятницу вечером, перед Шустером как минимум. 2. Очень большой хронометраж, а это провис по рейтингам. как и средняя температура по больнице А само шоу в принципе достаточно грандиозное и лучше Насправди шоу которе было до этого на ТРК
глядач
5108 дн. тому
решта аудиторії шукатимуть програму в ефірі в П'ятницю (2 квітня) ввечері...
ser
5108 дн. тому
Да, Максим опять занимался самолюбованием... Ни стыда, ни совести, ни ума, ни фантазии... Как он это г... вообще ТРК "Украина" впарил??? Хотя после "Граєш чи не граєш?" удивляться нечему.
Алегарф
5108 дн. тому
И антипрожекторпэрисхилтонщик.
Алегарф
5108 дн. тому
Ледокола, по ходу, сглазил Шустер, когда поменял на Магу в самом начале запуска Шустер ЛАЙВ. Правда, из того в итоге получился неплохой стэнд-ап вредитель.
Зритель
5108 дн. тому
А чей сынок этот Бахматов? Все его начинания провалились, а он упорно их штампует и продает.
bg
5108 дн. тому
Чому сумно? Рідкісна низькопробна нудота. Добре, що глядачі її саме так і оцінили. А взагалі сумно, коли найцінніше в типу гумористичному шоу - це декорації)
Otar Dovzhenko
5108 дн. тому
Як сумно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду