Профільний парламентський комітет підтримав кандидатуру Плаксюка на посаду голови Держкомтелерадіо

31 Березня 2010
28222
31 Березня 2010
18:23

Профільний парламентський комітет підтримав кандидатуру Плаксюка на посаду голови Держкомтелерадіо

28222
Профільний парламентський комітет підтримав кандидатуру Плаксюка на посаду голови Держкомтелерадіо

Парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації на засіданні 31 березня підтримав кандидатуру Юрія Плаксюка, який наразі є членом Нацради, на посаду голови Державного комітету телебачення та радіомовлення.

 

Нагадаємо, що 30 березня прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував Верховній Раді призначити Юрія Плаксюка головою Держкомтелерадіо. Відповідний проект постанови зареєстрований у парламенті за № 6243.

 

Юрій Плаксюк, відповідаючи на запитання членів комітету, зазначив, що першими його кроками на посаді голови Держкомтелерадіо будуть «оптимізація, порядок і законослухняність, підготовка медійних законопроектів».

 

На думку Юрія Плаксюка, бюджет НТКУ повинен враховувати рекламні надходження цієї телекомпанії. А щодо перепідпорядкування Першого національного Кабміну і призначення його керівника, то в цих питаннях має навести порядок парламент, вважає Юрій Плаксюк.

 

Члени комітету висловили Юрію Плаксюку свої побажання. Зокрема Олена Бондаренко порадила до програми «Українська книга», якою опікується Держкомтелерадіо, включити видання путівників для іноземних туристів, які масово відвідуватимуть Україну під час футбольного чемпіонату «Євро - 2012».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду