Tochka.net займеться електронною комерцією

31 Березня 2010
17931
31 Березня 2010
16:24

Tochka.net займеться електронною комерцією

17931
Tochka.net займеться електронною комерцією

Компанія Digital Ventures, яка належить СКМ Ріната Ахметова, планує піти в сегмент e-commerce. Як повідомили керівники Digital Ventures на прес-конференції 31 березня, протягом найближчого півріччя, починаючи з травня 2010 року, буде запущено одразу кілька відповідних проектів, інтегрованих у портал Tochka.net.

 

Зокрема, за словами директора з нових напрямків бізнесу Сергія Гапоченка, Digital Ventures цікавить продаж товарів, банківських та страхових продуктів, бронювання готелів, авіабілетів та турів, а також аукціонний майданчик і сервіс порівняння цін. Взірцями, на які можна орієнтуватися, компанія вважає eBay, Yahoo!Travel, Expedia, MoneySupermarket, український price.ua тощо. Партнером Digital Ventures в аукціонному проекті буде aukro.ua.

 

Також Tochka.net має намір розшити свій ігровий сервіс. Узимку було укладено угоду з одним з провідних світових видавців ігор.

 

За даними дослідницької компанії Gemius, на які посилається Digital Ventures, у 2009 році 2,7 млн жителів України робили покупки онлайн. За приблизними оцінками, на які спирається  Digital Ventures, обсяг електронних продажів складає близько $400 млн. Яку суму складають комісійні інтернет-майданчиків та на яку частку в цій сумі розраховує Digital Ventures, представники компанії сказати не змогли, посилаючись на відсутність статистичних даних. Так само їм було складно спрогнозувати, яку суму або частку у загальних доходах порталу може скласти заробіток на електронній комерції.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду