FIlm.ua продає права на військові серіали до Японії, Гонконгу, Південної Кореї, В’єтнаму, Таїланду та Малайзії

31 Березня 2010
10503
31 Березня 2010
12:31

FIlm.ua продає права на військові серіали до Японії, Гонконгу, Південної Кореї, В’єтнаму, Таїланду та Малайзії

10503
FIlm.ua продає права на військові серіали до Японії, Гонконгу, Південної Кореї, В’єтнаму, Таїланду та Малайзії

FIlm.ua Distribution на азіатському кіноринку FILMART 2010 досягнув попередніх домовленостей щодо продажу прав на військові міні-серіали з компаніями Китаю, Гонконгу, Південної Кореї, В'єтнаму, Таїланду та Малайзії. Про це  розказав у коментарі  Media Business Reports менеджер з міжнародних продажів Film.ua Євген Драчьов.

 

За його словами, особливо великий інтерес до такого продукту виявили DVD-дистрибутори Японії. За інформацією видання, азіатські компанії не вперше виявляють інтерес до продукції Film.ua, адже три місяці назад компанія продала DVD-права на чотирисерійний бойовик «Полювання на Вервольфа» на територію Японії, окрім цього компанія вже кілька разів  продавала на територію Китаю мюзикли та телефільми українського виробництва.

 

Кіноринок FILMART 2010 пройшов у Гонконгу з 23 по 25 березня. У цьому році FILM.UA Distribution стала єдиною українською компанією, яка взяла участь у роботі ринку. Загалом на  FILMART 2010  було представлено 540 компанії (з них, зокрема 120 з Китаю, дві з Росії).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду