Digital Ventures шукає головного редактора у проект Tochka.net

30 Березня 2010
22279
30 Березня 2010
12:33

Digital Ventures шукає головного редактора у проект Tochka.net

22279
Digital Ventures шукає головного редактора у проект Tochka.net

Інтернет-холдинг Digital Ventures, що належить компанії СКМ Ріната Ахметова, відкрив вакансію головного редактора порталу Tochka.net. Відповідно, він припинив співпрацю з Дмитром Крапивенком, що керував редакцією холдингу від часу його створення у 2008 році.

 

Як зазначається у повідомленні Digital Ventures, кадрові зміні зумовлені бажанням вивести контент на новий рівень. «Я високо оцінюю внесок Дмитра у формування редакційної стратегії та контент-наповнення порталу. Однак реалізація наших планів вимагає нових професійних компетенцій», - цитує прес-служба генерального директора холдингу Лукаша Щепанські.

 

Як повідомив ТК Дмитро Крапивенко, трудові відносини з ним припинили «цивілізовано».

 

«Що стосується матеріальних питань та ввічливості процедури, то в мене претензій немає, - зазначив він. - Однак щодо причин... Формулювання були дуже абстрактними. Це не перший мій досвід роботи в компанії, де керівні посади займають іноземці. І я зробив висновок, що працювати з менеджерами-іноземцями безперспективно. У них такий підхід: знайти собі певний зразок угорського чи польського проекту - і робити з нього кальку в Україні. А якщо проект не повторить того  успіху, звинувачують завжди українських виконавців».

 

За його словами, він уже отримав цікаву пропозицію, але про нове місце роботи повідомить пізніше.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22279
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду