О 15.30 на НТКУ представлятимуть нових керівників – Олександра Пантелеймонова й Оксану Калитюк (виправлено)

29 Березня 2010
24347
29 Березня 2010
13:42

О 15.30 на НТКУ представлятимуть нових керівників – Олександра Пантелеймонова й Оксану Калитюк (виправлено)

24347
О 15.30 на НТКУ представлятимуть нових керівників – Олександра Пантелеймонова й Оксану Калитюк (виправлено)

Сьогодні о 15:30 на Національній телекомпанії України мають представити нових керівників інформаційного мовлення Першого національного - Олександра Пантелеймонова та Оксану Калитюк. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел у компанії.

 

Олександр Пантелеймонов, за даними джерел ТК, стане заступником генерального директора з інформаційного мовлення. Оксана Калитюк - шеф-редактором новин. Також за інформацією джерел ТК, на каналі готується реструктуризація,в результаті якої ТВО «Новини» об'єднають з іншими ТВО.

 

Як повідомляла ТК, Олександр Пантелеймонов раніше працював на «Інтері», був шеф-редактором ток-шоу «Свобода на "Інтері"» у 2008-2009 роках.

 

Оксана Калитюк працювала на Громадському радіо, потім на Національній телекомпанії України в команді Андрія Шевченка, останні два з половиною року - на «Інтері». У Національних інформаційних системах (новинний продакшн «Інтера») станом на 29 березня вона є начальником відділу інформаційного планування.

 

Оксана Калитюк поки не змогла підтвердити «Детектор медіа» своє призначення на НТКУ. Зв'язатися з Олександром Пантелеймоновим поки не вдалося. Генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф пообіцяв прокоментувати нові призначення після офіційного представлення.

 

Нагадаємо, директор ТВО «Новини» НТКУ Ігор Федорів 1 квітня звільняється з телекомпанії.

 

Раніше ТК повідомляла, що збори колективу мають розпочатися о 14.00, проте їх було перенесено на пізніший термін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24347
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Белблюдная
5138 дн. тому
Бенкендорф бери Созаноского замом, пусть за рекламу отвечает !
СССР
5139 дн. тому
Полный ура...
каналу+
5139 дн. тому
Пантелеймонов, УРРААААА!!!!
СССР
5139 дн. тому
Просто пантелеймонов. Даже и не стыдно, легким взмахом руки информационное вещание станет таким как надо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду