Юрій Громницький іде в прес-секретарі до Бориса Колесникова

26 Березня 2010
20730
26 Березня 2010
14:07

Юрій Громницький іде в прес-секретарі до Бориса Колесникова

20730
Юрій Громницький іде в прес-секретарі до Бориса Колесникова

Юрій Громницький іде в прес-секретарі до віце-прем'єр-міністра  Бориса Колесникова. Той факт, що сторони дійшли згоди, підтвердила ТК куратор інформаційного напрямку Кабміну, народний депутат Олена Бондаренко.

 

Під час переговорів, за її словами, Юрій Громницький висловив побажання паралельно з посадою прес-секретаря продовжувати бути ведучим програми «Точка зору» на Першому каналі

 

Як відомо, «Точка зору» - це щоденне суспільно-політичне ток-шоу, яке виходить у вечірньому праймі о 19.00.

 

«Це побажання не викликало ніяких заперечень. Щоправда, обговорювалася можливість, що програма може скоротити кількість виходів. Адже поєднувати чимале навантаження в Кабміні із щоденною програмою - дуже велика напруга», - сказала ТК Олена Бондаренко, наголосивши, що все це лише попередні розмови, які далі будуть офіційно узгоджуватися з керівництвом НТКУ.

 

Як прокоментував ТК Юрій Громницький, його рішення щодо роботи із Колесниковим було викликано тим, що він особисто цікавиться футболом.

 

«Я прийняв цю  пропозицію перш за все тому, що мені дуже цікава ідея займатись  медіанапрямком, пов'язаним з організацією Євро-2012. Оскільки окрім політики, якою я страшенно цікавлюсь і професійно займаюсь, я досить довгий час займався і футболом», - зазначив він.


Найближчі два тижні він планує поєднувати ведення «Токи зору» з новою роботою:  «Оскільки сітка каналу вже складена і керівництво Першого національного мене про це попросило. І тут, як на мене, немає конфлікту інтересів - поєднувати  обов'язки керівника з медіанапрямку по Євро - 2012 з веденням політичної програми. Це не споріднені види діяльності».

 


Щодо подальшої долі проекту  «Точка зору», за його словами, остаточне рішення ще не прийняте.

 

«Можливо, програма залишиться в ефірі з іншим ведучим, можливо, вона буде збережена у щотижневому 30-хвилинному варіанті чи трошки ширшому, і я її вестиму», - припустив він. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20730
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2G.B
5138 дн. тому
Пане Піховшек, пяткиспинкиинтимниймассаж, це суто ваш привілей
London-Kiev
5139 дн. тому
Був колись кореспондент БіБіСі Ангус Роксбро, автор купи статей і навіть книжки про Росію. Хороший, об*єктивний, як має бути. Аж поки йому не зробили пропозицію, від якої він не зміг відмовитися. Тепер паше на Кремль. Так що від суми і тюрми, як то кажуть. Упс... каламбурчік.
G.B.
5139 дн. тому
На таком интеллигентном - Господи, прости! - лице юрия громницкого неизгладимая родовая печать "ЧЕГО ИЗВОЛИТЕ?" половых, официантов, иных подавателей блюд по заказу господ. Паренек очень ценный! А Колесников может же иметь хоть какие-то пагубные привычки? Например, чтобы пресс-секретут всегда был под рукой и в перерывах совещаний щекотал ему пятки, или чесал спинку, интимный массаж, и тому подобное.
Стаханов
5140 дн. тому
Це дійсно геніальний винахід з прес-секретарями у якості ведучих ток-шоу! Я аплодую!
аудитор
5140 дн. тому
Фу. Это же надо так низко пасть. Интересно, каким местом Громницкий профессионально занимается политикой?
Гордон Браун младший
5141 дн. тому
Удивительно какое правильное назначение! Колесников, как бывает в среде интеллектуалов, немного заикается. И Громницкий заикается! Своим языковым спотыканием на УТ-1 доводил телезрителя до инфаркта. Но заика - заике рознь! Колесников умнейший человек, никто не сомневается? А этот, прости господи... Точка к точке, запятая, вышла рожица кривая
ciao tutti
5142 дн. тому
Forza amigo!
Andre
5143 дн. тому
Вы можете себе представить Шустера или Киселёва с Куликовым у кого то прес-секретарём.Нет не можете и я не могу.А почему,а потому что они хоть и мудаки по своему но всё таки как не крути профи и работу всегда найдут так или иначе и опускаться до такого не будут.А это значит было посмеховисько а не журналист.Или в другом варианте СБУ должно втручиться за насилие над личностью.
Макаров
5143 дн. тому
Фантастическая идея! На всех каналах ведут ток-шоу пресс-секретари. И сами шефов и поправляют. И все только на русском как в соседей. Тогда Киселев и Шустер остануться без работы. А не проблема, они итак уже прес-секретари:) Интересно, когда снова появятся журналисты в Украине. Кого то же надо записывать в черные списки. Может водителей, нет - оперов, тоесть операторов и гримеров:) И под селедочку, нет - под джинсовочку, и много кварталальников и басковых и киркоровых, а ткже баксы на подтяжечках и много - много портретов руководителя
глядач
5144 дн. тому
Зрештою, можна піти далі. Навіщо програмі "Точка зору" ведучий? Нехай це буде програма НТКУ, вести яку будуть прес-секретарі гостей. Концепція і проста і транспарентна для глядачів...
глядач
5144 дн. тому
Прес-секретар і ведучий.... одночасно.... Андрій Іваненко, Суддя суду району N підтвердив, що очолить юридичний відділ корпорації A, але висловив бажання суміщати роботу з головуванням на судових засіданнях.... Голова департаменту НБУ F очолив службу безпеки банку, але хоче не покидати роботи в Нацбанку...
O
5144 дн. тому
А как можно совмещать PR и журналистику. Что за новшество или очередная комедия на УТ-1?
Алегарф
5144 дн. тому
Ужас, как этот уважаемый украинский журналист, умный, воспитанный, да что там - любимчик самой Натальи Лигачёвой, мог пойти на сделку с этим донецким бандитом, купили, запугали?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду